It is currently Wed Jun 19, 2024 8:52 am

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: HP Media Collector
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 9:57 am 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Thu Nov 05, 2009 4:52 am
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked: 1 time in 1 post
Hi All,

I am running a EX 490 by HP with Powerpack 3 Beta. But it still shows me in the Ressources Tab, that I am running Powerpack 2. Is this normal?

And my Windows 7 client software is definetly on Powerpack 3, because in Mediacenter I do have the new features of PP3. But my client software says me, that HP Media Collector is not working because I have to update the client software....

Do you have the same issues?


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
 Post subject: Re: HP Media Collector
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 10:01 am 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Thu Nov 05, 2009 4:52 am
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked: 1 time in 1 post
See attached the error message.

Even if it is called "macbook" it is running win7


Attachments:
Capture.JPG
Capture.JPG [ 35.9 KiB | Viewed 11661 times ]
Top
 Profile  
Thanks  
 Post subject: Re: HP Media Collector
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 11:16 am 
Offline
Founder
Founder
User avatar

Joined: Tue Jul 31, 2007 11:54 am
Posts: 10735
Location: Fort Collins, Colorado
Thanks: 630
Thanked: 931 times in 885 posts
You need to install the updated HP client software on your client PC. I mention this in my blog post about the patch.

_________________
Alex Kuretz
Remote Notification: Monitoring and alerting for your Home Server via email, Twitter, text message, RSS, push notifications, and on your Mac desktop
Have you tried our Add-Ins?


Top
 Profile  
Thanks  
 Post subject: Re: HP Media Collector
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 11:19 am 
Offline
.5TB storage
.5TB storage

Joined: Thu Nov 05, 2009 4:52 am
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked: 1 time in 1 post
Thanks!

After the second reboot the critical went away.

But it is still not working properly


Top
 Profile  
Thanks  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group