It is currently Sat Jul 20, 2024 7:20 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]

Recent News:



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 9:00 pm 
Offline
2.0TB storage
2.0TB storage
User avatar

Joined: Wed Dec 12, 2007 8:52 pm
Posts: 144
Location: Montréal, QC
Thanks: 5
Thanked: 9 times in 9 posts
Did anyone else notice that file copies to the server are quite slower than they used to be? I couldn't find related bugs on Connect, but I started noticing it soon after installing PP3.

When copying multi-gigabyte files to the server, I can hardly reach 18MB/s. Meanwhile I hear the server drives crunching a lot, as if it's started the duplication before I even finish the copy. I clearly remember doing around 65MB/s before with similarly-sized files...

Copying from the server to another client is as fast as it always was (65-70MB/s), so it's not a network issue.

I didn't really buy the "defragging the server" thing, maybe I should have bought PerfectDisk for WHS when it was cheap? :)

_________________
Ben.

HP EX470 w/PP3, 8.0TB (2x500GB, 5x1TB+1x2TB WD Green Drives, 2GB RAM), TR4M-B
PC1: Desktop, Windows 7 Ultimate (x64)
PC2: Media Center, Windows 7 Home Premium (x32)
PC3: Desktop, Windows XP Pro SP3 (x32)
PC4: EeePC, Windows 7 Home Premium (x32)


Top
 Profile  
Thanks  

Attention Guest: Remove this ad by Registering with the MediaSmartServer.net Forums. It's Free!
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group